Asgaard Recruitment Aps

Asgaard Recruitment startede over en øl. Vi var enige om, at rekrutteringsbranchen manglede en spiller med det simple jyske koncept: en ordentlig aftale. For os betyder det grundig rekruttering, en gennemsigtig proces, det gode match og ordentlig opfølgning. Selvfølgelig til den aftalte pris og deadline.

Sådan har vi arbejdet, siden vi startede i 2015.

Vi har størst erfaring i at rekruttere specialister og funktionsledere til danske SMV’er, men vi kan mere. Fordi mennesker er vores speciale, kan vi vores rekrutteringskram uanset stillingen og branchen. Vi går altid i dybden, så vi forstår din virksomhed og dine behov og kan matche det rigtige menneske til din stilling.

For at du får en personlig og professionel proces, tager vi få opgaver ind af gangen. Sådan kan vi hurtigt og effektivt ramme plet.

Asgaard Recruitment Aps Aalborg Øst, Aalborg, Danmark
23 Mar, 2020
Studiejob
Har du tonsvis af gode idéer og en æstetisk sans, der siger spar to? Går du med en drøm om at arbejde med video, sociale medier eller lignende? Og er du i fuld gang med at realisere den drøm med en relevant uddannelse? Så er det måske dig, vi søger! Asgaard Recruitment startede over en øl. Vi var enige om, at rekrutteringsbranchen manglede en spiller med det simple jyske koncept: en ordentlig aftale. For os betyder det grundig rekruttering, en gennemsigtig proces og ordentlig opfølgning. Selvfølgelig til den aftale pris og deadline. Sådan arbejdede vi i 2015, og sådan arbejder vi i dag. Som en tilføjelse til vores dedikerede team søger vi en kreativ og engageret studerende, som brænder for videoproduktion og visuel formidling. Vi har netop lanceret vores splinternye brand og mangler nu dig til at producere og videreudvikle vores formater indenfor video, så de er i overensstemmelse med vores nye brand og visuelle identitet. Hvem er du? Du har først og fremmest styr på teknikken og har allerede en smule erfaring med at skyde, tilrettelægge og klippe film og video, og kan planlægge og tilrettelægge en drejebog. Måske har du også en lille konceptudvikler i maven, hvilket gør dig i stand til at bibeholde den røde tråd i dit arbejde. Du har lyst til at fange nerven i det daglige liv hos Asgaard Recruitment og formidle det på en æstetisk og attraktiv måde. Du kan fange den gode historie i hverdagen, hos os eller vores samarbejdspartnere, og brænder for at videreformidle denne til omverden. Som person er du initiativrig, opsøgende og udadvendt, og ikke bange for at udfordre andre eller dele dine idéer. Derudover er du selvstændig, ansvarsbevidst og nytænkende og dygtig til at eksekvere på dine idéer. Du er studerende, men navnet på din uddannelse er ikke afgørende. Vigtigst er, at du har erfaring med video, og brænder for at udfordre og udvikle dig selv og din faglighed. Hvem er vi? Vores team består af seks engagerede medarbejdere, som alle brænder for at skabe værdifulde løsninger til vores samarbejdspartnere. Vi værdsætter et stærkt sammenhold samt en åben og humoristisk omgangstone, og nyder at lave ting sammen – hvad end det er klatring, brunch eller spilaften. Hvad tilbyder vi? Vi giver dig mulighed for at udfordre og udvikle dig selv og din faglighed på spændende projekter. Vi værdsætter gode idéer og nye indspark, og har kort vej fra tanke til handling, hvilket giver dig mulighed for at sætte dit aftryk på Asgaard Recruitment. Og selvom vi selvfølgelig helst ser dig sidde på vores fine, nye kontor i Aalborg Øst, er der også mulighed for, at du af og til kan arbejde hjemmefra.