PARKPARK A/S

PARKPARK - DANMARKS BILLIGSTE PARKERING

PARKPARK’s vision er at tilbyde en smidig, effektiv og billig måde at betale for parkering over hele landet – både for private og for erhvervskunder.

LIDT HISTORIE...

PARKPARK blev grundlagt i 2013 af den succesfulde nordjyske erhvervsmand, Mads Peter Veiby, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkeringsapps i Danmark. Hver eneste dag parkerer tusindvis af danskere deres bil og betaler for parkeringen med PARKPARK app’en.

PARKPARK består af 10 entusiastiske medarbejdere i PARKPARK’s hovedsæde i Aalborg.

PARKPARK ER BILLIGST

Der findes en række parkeringsløsninger i Danmark, men fælles for dem er at de er dyre, og at de ikke gør meget ud af at oplyse om det. De tager den pris som kommunen eller parkeringshuset oplyser, og lægger en procentsats oveni…
…ja, der er faktisk eksempler på helt op til 15%!
Andre lægger et fast beløb oveni parkeringen.

PARKPARK’s koncept er gennemsigtigt: vi oprunder til nærmeste kvarter og tager altid kun èn kr. pr. parkering i formidling for at dække vores omkostninger.

HVORDAN KAN VI GØRE DET SÅ BILLIGT?

Ja, det er ganske enkelt, for PARKPARK fungerer med forudbetaling. Når du opretter en konto hos PARKPARK indbetaler du et beløb, fx 200 kr. Det er penge som er dine, men som er reserveret til parkering. Du kan til enhver tid selv gå ind i app eller på website og få pengene tilbagebetalt – helt uden gebyr.

Forudbetalingen gør, at PARKPARK slipper for at betale et beløb pr. transaktion til Nets eller en kreditkortindløser og at vores risiko er minimal. Derudover har PARKPARK en meget lille og stram organisation, der er langt billigere end de store multinationale selskaber, som opererer i Danmark.

Forresten er PARKPARK den eneste rent danskejede parkeringsapp!