PARKPARK A/S

PARKPARK - DANMARKS BILLIGSTE PARKERING

PARKPARK’s vision er at tilbyde en smidig, effektiv og billig måde at betale for parkering over hele landet – både for private og for erhvervskunder.

LIDT HISTORIE...

PARKPARK blev grundlagt i 2013 af den succesfulde nordjyske erhvervsmand, Mads Peter Veiby, og siden er PARKPARK vokset til at være en af de førende parkeringsapps i Danmark. Hver eneste dag parkerer tusindvis af danskere deres bil og betaler for parkeringen med PARKPARK app’en.

PARKPARK består af 10 entusiastiske medarbejdere i PARKPARK’s hovedsæde i Aalborg.

PARKPARK ER BILLIGST

Der findes en række parkeringsløsninger i Danmark, men fælles for dem er at de er dyre, og at de ikke gør meget ud af at oplyse om det. De tager den pris som kommunen eller parkeringshuset oplyser, og lægger en procentsats oveni…
…ja, der er faktisk eksempler på helt op til 15%!
Andre lægger et fast beløb oveni parkeringen.

PARKPARK’s koncept er gennemsigtigt: vi oprunder til nærmeste kvarter og tager altid kun èn kr. pr. parkering i formidling for at dække vores omkostninger.

HVORDAN KAN VI GØRE DET SÅ BILLIGT?

Ja, det er ganske enkelt, for PARKPARK fungerer med forudbetaling. Når du opretter en konto hos PARKPARK indbetaler du et beløb, fx 200 kr. Det er penge som er dine, men som er reserveret til parkering. Du kan til enhver tid selv gå ind i app eller på website og få pengene tilbagebetalt – helt uden gebyr.

Forudbetalingen gør, at PARKPARK slipper for at betale et beløb pr. transaktion til Nets eller en kreditkortindløser og at vores risiko er minimal. Derudover har PARKPARK en meget lille og stram organisation, der er langt billigere end de store multinationale selskaber, som opererer i Danmark.

Forresten er PARKPARK den eneste rent danskejede parkeringsapp!

PARKPARK A/S Intet fast arbejdssted
08 Sep, 2020
Studiejob
PARKPARK søger en timelønnet kundeservicemedarbejder, som kan være behjælpelig med at guide bilister med registrering og betaling af parkering via PARKPARK-app’en i Kolding, Vejle og Odense. Vi forventer, at du er/har: Serviceminded Imødekommende God teknisk forståelse God til opsøgende kontakt Forstår og taler dansk og engelsk på højt niveau Der forventes, at timetallet er minimum 30 t/ugen, og hvis muligt gerne 36 t/ugen i 1-3 måneder. Arbejdstiderne er mellem kl. 8-19 i hverdage og kl. 8-16 lørdage. Du bestemmer selv dine arbejdstider indenfor nævnte tidsramme, vi ser dog gerne, at du arbejder mellem kl. 15-19 i hverdage og kl. 09-16 lørdage. Timelønnen er 125 kr. Hvis dette har fanget din interesse, så skynd dig at lav en ansøgning og send den til job@parkpark.dk Spørgsmål til jobbet kan ligeledes sendes til job@parkpark.dk