Mentorhjælp

Hos Mentorhjælp har vi et ønske om at hjælpe det unge segment til en god skolegang. Vi bestræber os på at gøre elever bedre i skolen samt give dem successoplevelser, så det kan være sjovt at lære. 

Vi henvendender os til alle, lige fra dem, der ønsker at forbedre sine lave karakterer, til dem der blot ønsker at holde sig på sit høje niveau, eller til dem, der blot ønsker at lære uden at karakteren betyder noget. 

Vi søger pt. mentorer, der har fået minimum 10 i det fag, de søger om at undervise i, går i minimum 2. g, brænder for at undervise, samt har gode pædagogiske færdigheder.

Mentorhjælp København, Danmark
12 Sep, 2020
Studiejob
Hos Mentorhjælp søger vi mentorer / undervisere til privatundervisning.  Vi søger mentorer i Storkøbenhavn, hvilket vil sige både indre København, Lyngby, Kastrup, Gladsaxe, Hellerup, Søborg, Vanløse, Rødovre, osv. osv. Derudover søger vi også nogle få mentorer i Hillerød og omegn.  Jobbet er super fleksibelt og med en attraktiv studieløn, samtidig med, at der er mulighed for at have et andet studiejob ved siden af, såfremt man ønsker dette.  Ved at være ansat hos os, har du et meningsfuldt studiejob, hvor du hjælper andre unge mennesker, samtidig med at du udvikler dine egne evner og får et job, der ser godt ud på CV'et.  I jobbet vil du primært undervise elever fra 6-22 år. Din vigtigste opgave er her at motivere og hjælpe eleven ud fra de faglige mål, I sammen sætter.  Det er en helt unik mulighed for at forbedre dine egne evner og dit CV, samtidig med at du skaber glæde hos andre unge mennesker ved at give din viden videre og dermed give dem en bedre studietid....