Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S

Specialboghandel for det professionelle Danmark

Vi er en af landets førende specialboghandler indenfor professionel fag- og studielitteratur.

Vi lagerfører et stort udvalg af bøger, specielt indenfor de tekniske og videnskabelige emner - men også indenfor f.eks. management, handel og meget andet.

Størst indenfor softwarelitteratur

Specielt vores afdeling for softwarelitteratur er blandt landets største - her finder du bøger om programmering, netværk, open source, webdesign og meget mere.

Studieboghandel på DTU

Vi er studieboghandlen på Danmarks Tekniske Universitet, og vi ejes i fællesskab af Polyteknisk Forening og Lise Scharff, boghandlens leder siden 2002.

Vi leverer også studiebøger til studerende på en lang række andre skoler, herunder Cphbusiness, Maskinmesterskolerne og mange flere.

Erhvervslivets bogpartner

Udover studiebøger, leverer vi også til en række af landets største virksomheder, private såvel som offentlige. Blandt vore kunder kan nævnes Novo Nordisk A/S og Det Danske Forsvar.

Tradition for effektivitet

Polyteknisk Boghandel blev grundlagt i 1962 som en selvejende fond under Polyteknisk Forening. Vi har således en lang tradition for at servicere Danmarks ingeniører, hvilket vi dengang som nu altid tilstræber at gøre med professionalisme og effektivitet.

Dygtige medarbejdere

Medarbejderstaben tæller p.t. 10 ansatte, som tilsammen har mange års erfaring med import og salg af teknisk faglitteratur fra Danmark, såvel som fra den engelsktalende verden.