Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S

Specialboghandel for det professionelle Danmark

Vi er en af landets førende specialboglader indenfor professionel fag- og studielitteratur.

 

Vi lagerfører et stort udvalg af bøger, specielt indenfor de tekniske og videnskabelige emner - men også f.eks. ordbøger, managementlitteratur og meget andet.

 

Størst indenfor IT bøger

Specielt vores afdeling for IT-litteratur er blandt landets største - her finder du bøgerne om programmering, netværk, open source, webdesign og meget mere.

 

Studieboghandel på DTU

Vi er studieboghandlen på Danmarks Tekniske Universitet og er da også ejet i fælleskab af Polyteknisk Forening og Lise Scharff, boghandlens leder siden 2002.

Vi leverer dog også studiebøger til studerende på en lang række andre skoler, herunder, Cphbusiness, Maskinmesterskolerne og andre.

 

Erhvervslivets bogpartner

Studiebøger er dog kun en del af vort forretningsområde: Vi leverer i dag til en række af landets største virksomheder, private såvel som offentlige. Blandt vore kunder kan nævnes; Novo Nordisk A/S og Det Danske Forsvar.

 

Tradition for effektivitet

Polyteknisk Boghandel blev grundlagt i 1962, som en selvejende fond under Polyteknisk Forening. Vi har således en lang tradition for at servicere Danmarks ingeniører, hvilket vi dengang, som nu altid tilstræber at gøre med professionalisme og effektivitet.

 

Dygtige medarbejdere

Medarbejderstaben tæller p.t. 10 ansatte, som tilsammen har endog meget stor efaring med import og salg af teknisk faglitteratur fra Danmark, såvel som fra den engelsktalende verde