Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S

Specialboghandel for det professionelle Danmark

Vi er en af landets førende specialboglader indenfor professionel fag- og studielitteratur.

 

Vi lagerfører et stort udvalg af bøger, specielt indenfor de tekniske og videnskabelige emner - men også f.eks. ordbøger, managementlitteratur og meget andet.

 

Størst indenfor IT bøger

Specielt vores afdeling for IT-litteratur er blandt landets største - her finder du bøgerne om programmering, netværk, open source, webdesign og meget mere.

 

Studieboghandel på DTU

Vi er studieboghandlen på Danmarks Tekniske Universitet og er da også ejet i fælleskab af Polyteknisk Forening og Lise Scharff, boghandlens leder siden 2002.

Vi leverer dog også studiebøger til studerende på en lang række andre skoler, herunder, Cphbusiness, Maskinmesterskolerne og andre.

 

Erhvervslivets bogpartner

Studiebøger er dog kun en del af vort forretningsområde: Vi leverer i dag til en række af landets største virksomheder, private såvel som offentlige. Blandt vore kunder kan nævnes; Novo Nordisk A/S og Det Danske Forsvar.

 

Tradition for effektivitet

Polyteknisk Boghandel blev grundlagt i 1962, som en selvejende fond under Polyteknisk Forening. Vi har således en lang tradition for at servicere Danmarks ingeniører, hvilket vi dengang, som nu altid tilstræber at gøre med professionalisme og effektivitet.

 

Dygtige medarbejdere

Medarbejderstaben tæller p.t. 10 ansatte, som tilsammen har endog meget stor efaring med import og salg af teknisk faglitteratur fra Danmark, såvel som fra den engelsktalende verde

Polyteknisk Boghandel og Forlag A/S Lyngby, Danmark
25 Apr, 2021
Studiejob
Til vores boghandel på DTU i Lyngby søger vi en butiksassistent der, uden at anstrenge sig, elsker kundedialogen og det gode salgsarbejde. Din hovedopgave bliver salg af vores forskellige produkter - lige fra studiebøger til skriveartikler, papirvarer og DTU-merchandise. Som butiksassistent er du vores ansigt udadtil, derfor skal du have god energi og lyst til at arbejde med mennesker. Du skal rådgive kunderne om vores varer, og det bliver din fornemmeste opgave at sørge for en indbydende og behagelig atmosfære i butikken – hver eneste dag. Som butiksassistent er du kvik til at lære nye ting, har en god hukommelse og er vant til at arbejde med it. Det vil være en afvekslende hverdag, hvor du, udover at servicere kunder, skal løse forskellige butiksrelaterede opgaver. Det vil være en fordel hvis du behersker engelsk i både skrift og tale. Stillingen er på 30 timer ugentlig - arbejdstid kl. 10-16. Når vi kommer til semesterstart (august og januar) så vil arbejdstiden i nogle...