Masai Clothing Company ApS

THOUGHTFULLY DESIGNED IN COPENHAGEN - INSPIRED BY WOMEN

Masai Clothing Company blev grundlagt af to søskende i København i 1992 og vi er stadig stolte af at være en dansk virksomhed. Vores inkluderende tilgang til mode og kreativitet er altid drevet af nysgerrighed, og vi fokuserer på ’det gode liv’. Vi designer tøj til kvinde, som foretrækker en feminin og personlig stil, med et unikt udtryk og en garderobe i høj kvalitet, som er anvendelig.

Masai mixer de klassiske styles med abstrakte mønstre og prints inspireret af naturen, kunst og arkitektur. Derfor er vores kollektioner, pasformer, farver og mønstre inspireret af kvinder fra hele verden.

Masai Clothing Company ApS Hammerensgade 1, 1267 København, Danmark
26 Apr, 2021
Studiejob
STUDENTERMEDHJÆLPER MED FLAIR FOR TAL, DATA OG ANALYSE TIL MERCHANDISING-AFDELINGEN Sted:    Masai Clothing Company ApS, Hammerensgade 1, 1267 København K Start:   Hurtigst muligt   Har du flair for tal, data og analyse?  Vi leder efter en studentermedhjælper til vores Merchandising-afdeling.   Team Du vil komme til at arbejde i vores Merchandising team, som varetager opgaver som lagerstyring, merchandising flow, indkøb til vores retailbutikker og E-com, udarbejdelse af kollektionsstruktur, analyse af selling in & selling out og meget mere.   Din rolle Som studentermedhjælper er din rolle at hjælpe teamet til at optimere og vækste vores forretning på tværs af Retail, Ecom og Wholesale. Det er vigtigt, at du har et kommercielt mind-set og ikke mindst evnen til at samle data, lave analyser, men også at hjælpe med de daglige, mere driftsmæssige opgaver.   Opgaver Analyse til optimering af salg i Ecom og retailbutikker Hjælpe med at...