Technolution

Technolution A/S er et hurtigt voksende konsulenthus, som i dag beskæftiger ca. 45 medarbejdere.
Vi udvikler fremtidens medico-produkter sammen med vores kunder og vi arbejder i alle faser af udviklingsprocessen, både i Danmark og internationalt. 

Vi råder over et bredt spektrum af kompetencer og hjælper vores kunder med så forskellige områder som Research & Development, Usability & Design, Quality Assurance, Project Management, Product Development, Innovation, Engineering, Prototyping and Evaluation, User Experience UX, Front-end Innovation, Medical Device Business Case, Technology Scouting, Robust Design, Risk Management, Design Control, Medical Device Development, Medical Device IoT, Connected Medical Device, samt Test & Verification.

Technolution Lyngsø Allé 3b, 2970 Hørsholm, Danmark
03 Maj, 2021
Studiejob
Hos Technolution A/S søger vi en studentermedhjælper til vores kontor i Hørsholm til at tage sig af stort og småt indenfor IT-support. Vi er et konsulenthus bestående af ingeniører, og vi hjælper vores kunder i MedTech-branchen med  produktudvikling af fremtidens Medical Devices. Vores kunder omfatter bl.a. Novo Nordisk, Ambu og Coloplast. Vi vokser hurtigt i øjeblikket og har rigtig travlt. Derfor har vores IT-mand, Anders, brug for hjælp og aflastning.   Du skal hjælpe os med at drifte og vedligeholde vores IT-systemer! Du bliver vores første studentermedhjælper på IT-området, og jobbet passer ekstra godt til dig, der er selvkørende og har et stærkt ønske om og et drive for at prøve kræfter med at drifte og udvikle en mellemstor virksomheds IT-systemer.   Dine opgaver kunne f.eks. være: Ad Hoc IT-support for on-site og remote end users Domæne administration Brugeroprettelse Opstilling og konfiguration af udstyr Hjælp til Mobile Devices...