Hungry ApS

Vi hjælper danskerne til bedre take away-oplevelser hos lokale restauranter over hele landet.
Hungry blev startet i begyndelsen af 2013 med én klar mission: at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til take away melder sig. Vi elsker take away – og vi elsker at udfordre status quo. Derfor ville vi introducere en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Det synes vi, er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer. Og det arbejder vi hele tiden på at levere.

Mere end 2.000 restauranter er en del af Hungry-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer, og dette udvalg gør vi tilgængeligt for dig som bruger via vores website og mobil app. Hver dag modtager og behandler vi tusindvis af bestillinger fra sultne kunder og skaber på den måde værdi for restauranterne.

Vi er en flok af dedikerede mennesker, som hver dag arbejder på at udleve vores mission. Vores team spænder bredt, og består både af de skarpe tech-eksperter, de kreative hjerner fra marketing, smilende sælgere og alt derimellem. Sammen brænder vi for at levere den nemmeste, tryggeste og mest fordelagtige løsning - for både forbrugere og restauranter.

Hungry ApS Risskov, Danmark
04 Maj, 2021
Studiejob
Brænder du for at arbejde med kundeservice, og kunne du samtidig tænke dig at blive en del af en af Danmarks mest vækstende og fremadstormende internetvirksomheder, så har du nu chancen!   Vi søger løbende entusiastiske og smilende deltidsmedarbejdere til vores kundeserviceteam i Risskov ved Aarhus, der dagligt servicerer hundredvis af restauranter og tusindvis af kunder.   Hvad er kravene til dig: - Hurtig, effektiv og skarp på computer - Tålmodig, behagelig og SMILENDE over telefon - God til at multitaske - God til konflikthåndtering - Perfekt dansk på skrift - Fleksibel og arbejdsom - Interesseret i 10-15 timers arbejde ugentligt, hovedsageligt i weekenden   Hvad tilbyder vi: - Et spændende job i en virksomhed i stor vækst - Et uformelt og energisk miljø med nogle fantastiske kollegaer (hvis vi selv skal sige det) - Personlig udvikling - Fleksibel planlægning af timer - En sociale arbejdsplads med sammenhold og engagement   Jobbet er på...