Hungry ApS

Vi hjælper danskerne til bedre take away-oplevelser hos lokale restauranter over hele landet.
Hungry blev startet i begyndelsen af 2013 med én klar mission: at give danskerne den bedst mulige oplevelse, når lysten til take away melder sig. Vi elsker take away – og vi elsker at udfordre status quo. Derfor ville vi introducere en løsning, som har fokus på udvalg, relevans og loyalitet. Det synes vi, er lykkedes, men derfor er der altid plads til forbedringer. Og det arbejder vi hele tiden på at levere.

Mere end 2.000 restauranter er en del af Hungry-netværket, og flere kommer til dag for dag. Det skaber et varieret udvalg i langt størstedelen af de danske byer, og dette udvalg gør vi tilgængeligt for dig som bruger via vores website og mobil app. Hver dag modtager og behandler vi tusindvis af bestillinger fra sultne kunder og skaber på den måde værdi for restauranterne.

Vi er en flok af dedikerede mennesker, som hver dag arbejder på at udleve vores mission. Vores team spænder bredt, og består både af de skarpe tech-eksperter, de kreative hjerner fra marketing, smilende sælgere og alt derimellem. Sammen brænder vi for at levere den nemmeste, tryggeste og mest fordelagtige løsning - for både forbrugere og restauranter.