Innoflow

Vi ønsker at skabe en verden, hvor alle har lige muligheder for at få et meningsfyldt arbejdsliv. En verden hvor din race, køn, alder, religion eller seksualitet ikke har betydning for om du får et job eller ej.

Vi tror på, at problemløsning og anonymiseret bedømmelse vil være én vej til at skabe den verden ved at fjerne risikoen for ubevidste og bevidste fordomme imens det sikrer, at alle med de rette kompetencer kan få chancen for at vise dem frem.

Vores ambition er, at sikre fremtiden ved at skabe en bæredygtig rekrutteringsproces verden over, hvor virksomhederne ikke går glip af fantastiske talenter, men får forløst deres potentiale ved at fokusere mere på kompetencer og talenter.

Når der anvendes anonyme case-løsninger i rekrutteringsprocessen, får arbejdsgivere et overblik over ansøgernes kvalifikationer, mens ansøgerene får en forsmag på opgaverne associeret med den ledige stilling. Derudover, formidler Innoflow’s software feedback til alle ansøgerne baseret på evalueringskriterierne sat af arbejdsgiverens virksomhed.

Tag del i vores bevægelse og vær med til at sikre en lysere fremtid for den enkelte. Skjulte talenter venter på at blive eksponeret.