MEGAFON

VI KENDER DANSKERNE

OFFENTLIGE & PRIVATE KUNDER

Vores organisation består af konsulenter med mange års erfaring inden for en bred vifte af fagområder. 

Vi beskæftiger os primært med danske forhold, men har et netværk af rådgivningsvirksomheder i Europa, som vi samarbejder med. Således har vi i dag kunder i både Norden, Europa og resten af verden. 

Vi udvikler og anvender løbende nye teknologier og metoder inden for både kvalitativ og kvantitativ analyse. Vi er specialister i at kombinere og integrere kvalitative og kvantitative metoder og teknikker med både Big og Small Data.

Vores kunder er private og offentlige organisationer og virksomheder, der ønsker høj kvalitet og dokumentation af pålideligheden af de indsamlede informationer. Selvom vi er et af landets mest kendte og velrenommerede analyseinstitutter, så betragter vi ingen opgave for at være for lille, og vi leverer altid individuelle løsninger, der er skræddersyet til kundens behov og ønsker.

MEGAFON

Vores mantra er, at det skal være nemt, trygt og enkelt at arbejde sammen med MEGAFON. Vi har styr på metode og kvalitet, og vores analyser er altid koncise og handlingsorienterede.

 

VIDEN SOM KAN OMSÆTTES TIL RESULTATER

Vi ser det som vores vigtigste opgave, at den viden vi leverer, nemt kan omsættes til mærkbare resultater. Vi leverer altså ikke blot analyser og rapporter, men vi tilbyder også strategiske anbefalinger, der kan implementeres både internt og eksternt.

 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

SOLID OG OMFATTENDE ERFARING

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.
 

HØJT KENDSKAB OG TROVÆRDIGHED 

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen. 
 

UAFHÆNGIGE RESULTATER OG HØJE SVARPROCENTER 

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.  
 

MEGAFON 1826 Frederiksberg C, Danmark
19 Apr, 2021
Studiejob
- VI ANSÆTTER TELEFON INTERVIEWERE - Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser (fx exitpolls i forbindelse med valg og afstemninger) for TV2 Nyhederne søger nye interviewere til vores lokaler på Frederiksberg med mulighed for at tiltræde i nærmeste fremtid. Som interviewer hos MEGAFON vil du komme til at foretage interview, der kan omhandle aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. Du har også muligheden for, at komme ud og gennemføre personlige interviews i centre, i busser eller tog etc. hvis det er noget du finder spændende. En stor del af MEGAFONs kunder er offentlige, hvilket betyder, at mange af MEGAFONs undersøgelser er samfundsrelevante, og resultaterne heraf, ses derfor også ofte i de danske medier. MEGAFON gennemfører af og til også produkt relaterede undersøgelser, f.eks. evalueringer af nye produkter, kendskabsmålinger m.fl. Et par vigtige pointers • Vi er en analyseinstitution og jobbet adskiller sig derfor...
MEGAFON Alhambravej 12, 1826 Frederiksberg, Danmark
15 Apr, 2021
Studiejob
MEGAFON søger kvik studerende til IT- og dataafdeling. Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne og Politiken, søger en kvik og ansvarsbevidst studerende til vores IT- og dataafdeling, hvor det grundige kvalitetsbevidste arbejde er i fokus. Du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med uformel stemning, hvor du har gode muligheder for at arbejde med selvstændige opgaver, under vejledning og supervision af erfarne kolleger. MEGAFON har en bred vifte af kunder indenfor både den private og offentlige sektor. Vores undersøgelser omhandler bl.a. aktuelle emner inden for politik, samfund, reklamer, holdninger, forbrug og nye produkter. Du kan læse mere om MEGAFON på vores hjemmeside www.megafon.dk   Stillingsbeskrivelse: Dine arbejdsområder vil først og fremmest være: Bearbejdning og kvalitetssikring af indsamlede data Opsætning af tabelrapporter og udarbejdelse af grafer med resultater Opsætning af surveys i...