MEGAFON

VI KENDER DANSKERNE

OFFENTLIGE & PRIVATE KUNDER

Vores organisation består af konsulenter med mange års erfaring inden for en bred vifte af fagområder. 

Vi beskæftiger os primært med danske forhold, men har et netværk af rådgivningsvirksomheder i Europa, som vi samarbejder med. Således har vi i dag kunder i både Norden, Europa og resten af verden. 

Vi udvikler og anvender løbende nye teknologier og metoder inden for både kvalitativ og kvantitativ analyse. Vi er specialister i at kombinere og integrere kvalitative og kvantitative metoder og teknikker med både Big og Small Data.

Vores kunder er private og offentlige organisationer og virksomheder, der ønsker høj kvalitet og dokumentation af pålideligheden af de indsamlede informationer. Selvom vi er et af landets mest kendte og velrenommerede analyseinstitutter, så betragter vi ingen opgave for at være for lille, og vi leverer altid individuelle løsninger, der er skræddersyet til kundens behov og ønsker.

MEGAFON

Vores mantra er, at det skal være nemt, trygt og enkelt at arbejde sammen med MEGAFON. Vi har styr på metode og kvalitet, og vores analyser er altid koncise og handlingsorienterede.

 

VIDEN SOM KAN OMSÆTTES TIL RESULTATER

Vi ser det som vores vigtigste opgave, at den viden vi leverer, nemt kan omsættes til mærkbare resultater. Vi leverer altså ikke blot analyser og rapporter, men vi tilbyder også strategiske anbefalinger, der kan implementeres både internt og eksternt.

 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

SOLID OG OMFATTENDE ERFARING

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.
 

HØJT KENDSKAB OG TROVÆRDIGHED 

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen. 
 

UAFHÆNGIGE RESULTATER OG HØJE SVARPROCENTER 

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.  
 

17 Jan, 2022
Studiejob
MEGAFON 1826 Frederiksberg C, Danmark
Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne søger interviewere til vores telefoncentral på Frederiksberg med mulighed for at tiltræde i nærmeste fremtid.  Fast timeløn (startløn 110 kr. i timen) Størstedelen af MEGAFONs undersøgelser er samfundsrelevante og som interviewer hos MEGAFON vil du derfor ofte komme til at foretage interview, der omhandler aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. De personer du kontakter er derfor også overvejende positive i forhold til at deltage i undersøgelserne. Jobbet er meget fleksibelt, da du selv med til at planlægge, hvilke dage du ønsker at arbejde på. Vi forventer blot, at du arbejder minimum 4 dage om måneden. Har du lyst eller behov for at arbejde mere, så kan du booke lige så mange vagter som du ønsker. Arbejdsdage er typisk placeret på hverdage (ml. mandag til torsdag) fra kl. 16.00 og enten til kl. 20.00 eller 21.00 efter eget valg. Så er du udadvendt af natur, ikke...