MEGAFON

VI KENDER DANSKERNE

OFFENTLIGE & PRIVATE KUNDER

Vores organisation består af konsulenter med mange års erfaring inden for en bred vifte af fagområder. 

Vi beskæftiger os primært med danske forhold, men har et netværk af rådgivningsvirksomheder i Europa, som vi samarbejder med. Således har vi i dag kunder i både Norden, Europa og resten af verden. 

Vi udvikler og anvender løbende nye teknologier og metoder inden for både kvalitativ og kvantitativ analyse. Vi er specialister i at kombinere og integrere kvalitative og kvantitative metoder og teknikker med både Big og Small Data.

Vores kunder er private og offentlige organisationer og virksomheder, der ønsker høj kvalitet og dokumentation af pålideligheden af de indsamlede informationer. Selvom vi er et af landets mest kendte og velrenommerede analyseinstitutter, så betragter vi ingen opgave for at være for lille, og vi leverer altid individuelle løsninger, der er skræddersyet til kundens behov og ønsker.

MEGAFON

Vores mantra er, at det skal være nemt, trygt og enkelt at arbejde sammen med MEGAFON. Vi har styr på metode og kvalitet, og vores analyser er altid koncise og handlingsorienterede.

 

VIDEN SOM KAN OMSÆTTES TIL RESULTATER

Vi ser det som vores vigtigste opgave, at den viden vi leverer, nemt kan omsættes til mærkbare resultater. Vi leverer altså ikke blot analyser og rapporter, men vi tilbyder også strategiske anbefalinger, der kan implementeres både internt og eksternt.

 

HVORFOR VÆLGE MEGAFON?

SOLID OG OMFATTENDE ERFARING

MEGAFON har en solid og omfattende erfaring med undersøgelser for private og offentlige virksomheder og organisationer. Vi giver jer en individuel rådgivning og gennem et tæt samarbejde med jer sammensætter vores konsulenter det undersøgelsesdesign, der er optimalt i forhold til netop jeres problemstillinger og behov.
 

HØJT KENDSKAB OG TROVÆRDIGHED 

MEGAFON er et af de mest kendte analysefirmaer i Danmark, velkendt for en høj kvalitet og troværdighed. Ved at vælge MEGAFON får I fra starten en høj troværdighed hos dem, der skal bruge undersøgelsen: ledelsen, politikere, journalister og meningsdannere. At vælge en anerkendt samarbejdspartner gør jeres arbejde nemmere i alle faser af undersøgelsen. 
 

UAFHÆNGIGE RESULTATER OG HØJE SVARPROCENTER 

Når I skal udføre analyser, er det en god ide, at undersøgelsen bliver udført af et uafhængigt analyseinstitut, så analysen ikke bliver påvirket i en bestemt retning. Samtidig vil respondenterne være mere villige til at deltage i en undersøgelse, når det er et velkendt og respekteret firma, der kontakter dem. Med MEGAFON som afsender får I en uafhængig, seriøs og valid undersøgelse med en højere svarprocent, der sikrer en bedre kvalitet.  
 

MEGAFON Intet fast arbejdssted (Hobro, Hadsund og omegn)
13 Okt, 2021
Studiejob
PERSONLIGE INTERVIEWERE SØGES TIL BUSINTERVIEW I HOBRO, HADSUND OG OMEGN Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne og Politiken, søger selvstændige og ansvarsbevidste interviewere til at foretage interview i busser i Nordjylland. I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab foretager MEGAFON interview i busserne, for at sikre en fortsat høj kvalitet på busnettet i Nordjylland. Vil du derfor være med til at gøre en forskel i dit lokalområde samt er du åben af natur, selvstændig og god til at kommunikere med andre mennesker, så er det måske dig vi står og mangler!   Stillingen er særdeles velegnet som studiejob/deltidsjob, da arbejdstiden er relativ fleksibel. Du er selv med til at bestemme, hvor mange timer du vil arbejde om ugen – dog mellem 10 til 20 timer. Derudover kan  arbejdstiden  placeres på de dage i ugen, der passer dig bedst. Det er også muligt kun at arbejde hver anden uge med en arbejdstid på 20 timer om ugen hver anden...
MEGAFON Intet fast arbejdssted (AALBORG OG OMEGN)
13 Okt, 2021
Studiejob
PERSONLIGE INTERVIEWERE SØGES TIL BUSINTERVIEW I AALBORG OG OMEGN Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne og Politiken, søger selvstændige og ansvarsbevidste interviewere til at foretage interview i busser i Nordjylland. I samarbejde med Nordjyllands Trafikselskab foretager MEGAFON interview i busserne, for at sikre en fortsat høj kvalitet på busnettet i Nordjylland. Vil du derfor være med til at gøre en forskel i dit lokalområde samt er du åben af natur, selvstændig og god til at kommunikere med andre mennesker, så er det måske dig vi står og mangler!   Stillingen er særdeles velegnet som studiejob/deltidsjob, da arbejdstiden er relativ fleksibel. Du er selv med til at bestemme, hvor mange timer du vil arbejde om ugen – dog mellem 10 til 20 timer. Derudover kan  arbejdstiden  placeres på de dage i ugen, der passer dig bedst. Det er også muligt kun at arbejde hver anden uge med en arbejdstid på 20 timer om ugen hver anden uge....
MEGAFON Alhambravej, Frederiksberg, Danmark
06 Okt, 2021
Studiejob
Studentermedhjælper til den kvantitative analyseafdeling Analysefirmaet MEGAFON A/S, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne, søger en kvik og ansvarsbevidst studerende til vores kvantitative analyseafdeling, hvor det analytiske og kvalitetsbevidste arbejde er i fokus. Du kommer til at indgå i et uformelt dynamisk arbejdsmiljø og vil gennem dit arbejde opnå omfattende erfaring med mange aspekter i gennemførelsen af kvantitative undersøgelser. Du får gode muligheder for at arbejde med selvstændige opgaver, under vejledning og supervision af erfarne kolleger. MEGAFON løser alle typer af analyse- og rådgivningsopgaver. Vores undersøgelser omhandler bl.a. aktuelle emner inden for politik, samfund, forbrug og nye produkter/kampagner. For mere information om MEGAFON besøg vores hjemmeside www.megafon.dk   Arbejdsbeskrivelse: Efter endt oplæring, bliver dine arbejdsopgaver først og fremmest at assistere konsulenterne med følgende opgaver:...
MEGAFON 1826 Frederiksberg C, Danmark
05 Okt, 2021
Studiejob
Analysefirmaet MEGAFON, bl.a. kendt gennem sine undersøgelser for TV2 Nyhederne søger interviewere til vores telefoncentral på Frederiksberg med mulighed for at tiltræde i nærmeste fremtid.  Fast timeløn (startløn 110 kr. i timen) Størstedelen af MEGAFONs undersøgelser er samfundsrelevante og som interviewer hos MEGAFON vil du derfor ofte komme til at foretage interview, der omhandler aktuelle emner inden for f.eks. politik, samfund og livsstil. De personer du kontakter er derfor også overvejende positive i forhold til at deltage i undersøgelserne. Jobbet er meget fleksibelt, da du selv med til at planlægge, hvilke dage du ønsker at arbejde på. Vi forventer blot, at du arbejder minimum 4 dage om måneden. Har du lyst eller behov for at arbejde mere, så kan du booke lige så mange vagter som du ønsker. Arbejdsdage er typisk placeret på hverdage (ml. mandag til torsdag) fra kl. 16.00 og enten til kl. 20.00 eller 21.00 efter eget valg. Så er du udadvendt af natur, ikke...