Videnskab.dk

Videnskab.dk er Danmarks største videnskabsmedie, der dækker alt fra kønsidentitet til kvantecomputere i øjenhøjde med målgruppen og med høj troværdighed.

I Videnskab.dk’s Center for Faglig Formidling arbejder vi med flere projekter og aktiviteter, heriblandt podcast, video, events, kurser i forskningsformidling og meget mere. Ambitionen er at arbejde med formidling af videnskab på nye og interessante måder, altid forankret i forskning på området.

Videnskab.dk Valby, København, Danmark
12 Okt, 2021
Studiejob
Ser du værdien i at gøre forskning relevant for den brede befolkning? Og vil du prøve kræfter med administration og kommunikation omkring en videnskabsfestival?  I så fald er det måske dig, vi skal have med ombord.   Videnskab.dk er Danmarks største videnskabsmedie, der dækker alt fra kønsidentitet til kvantecomputere i øjenhøjde med målgruppen og med høj troværdighed. I Videnskab.dk’s Center for Faglig Formidling arbejder vi med flere projekter og aktiviteter, heriblandt podcast, video, events, kurser i forskningsformidling og meget mere. Ambitionen er at arbejde med formidling af videnskab på nye og interessante måder, altid forankret i forskning på området. Som studentermedhjælper i Videnskab.dk’s Center for Faglig Formidling kommer du primært til at arbejde med at administrere foredragsordningen Bestil en Forsker under videnskabsfestivalen Forskningens Døgn, der foregår hvert år i slutningen af april.  Hvert år tilmelder omkring 300 forskere sig ordningen, og vi...