Aarhus Hostel

AARHUS HOSTEL 

- også til møder og fester

I starten af 2013 blev højskolen godkendt som vandrehjem og Aarhus Hostel blev til. På Aarhus Hostel kommer der gæster fra hele landet samt udlandet. Så nu emmer der på ny af liv og glade dage på den hyggelige gamle skole. Gæsterne kommer for at nyde de dejlige omgivelser, og som turist er det nemt at komme hurtigt ind til Aarhus midtby.

De lokaler, der på højskolen blev brugt som foredragssal, undervisningslokaler samt spisesal er bevarede, så vores gæster kan holde fest eller firmaarrangementer i trygge rammer og samtidig have mulighed for at overnatte.

16 Maj, 2022
Studiejob
Aarhus Hostel Beringvej, Hasselager, Danmark
Rengøringsassistent søges til rengøring af høj standard på værelser og fællesarealer. Assistent søges snarrest til attraktivt fritids/studiejob i en længerevarende periode. Det drejer sig om rengøring af høj kvalitet på vores værelser og fælles arealer. Arbejdstid: kl. 10-14 lørdag og søndag hver anden weekend, og ellers efter aftale.  Timerne kan variere alt efter belægningen på værelserne. Der er mulighed for ekstra timer hvis man ønsker at hjælpe til ved arrangementer i huset Vi forventer at man kan udføre arbejdsopgaverne på en selvstændig, omhyggelig og ansvarsbevidst måde.  Der gives grundig oplæring.