Topsil GlobalWafers A/S

Topsil er en moderne produktionsvirksomhed af internationalt tilsnit. Som en førende leverandør af ultrarent silicium til den globale halvlederindustri, har Topsil kontakter og forretningspartnere over hele kloden. Halvlederindustrien, der udgør det fysiske grundlag for al moderne elektronik og informationsteknologi, oplever fortsat kraftig vækst i takt med generel elektrificering af samfundet og den grønne omstilling.

Topsils ultrarene silicium anvendes primært til de mest krævende formål. Produkterne er baseret på årelang erfaring og betydelige investeringer i ny teknologi, faciliteter og udstyr.

Vores materiale bruges i elektriske biler, højhastighedstog, ledningsnettet, vindmøller og anden grøn teknologi, men også til mange mere specialiserede applikationer indenfor eksempelvis medicinal- og detektorindustrien. Topsil samarbejder internationalt både med universiteter og private organisationer omkring forskning og udvikling.

Der stilles høje kvalitetskrav til vores produkter og produktionsprocesser. Vi arbejder i henhold til IATF 16949:2016 automotive quality standard. Derudover er Topsil ISO 14001 miljø certificeret og ISO 50001 energicertificeret. I løbet af 2022 vil Topsil ligeledes opnå certificering og godkendelse i henhold til ISO 45001 (arbejdsmiljø) og ISO 14064-1 (drivhusgasser).

Vi er en virksomhed med 160 medarbejdere, der alle er samlet på lokationen i Frederikssund, hvor vi holder gang i produktionen 24/7. Hos os vil du vil få daglig kontakt med en bred diversitet af folk og faggrupper. Vi sætter pris på det gode grin og har en uformel omgangstone med respekt for den enkelte. Derfor er Topsil et sted hvor man nyder godt af en masse dedikerede kollegaer, og hvor der er fokus på work life balance.