Peak Consulting Group

Hvem vi er

Vi er et management konsulent- og kursushus, der spænder bredt mellem professioner og specialister. Fælles for os alle er dedikationen til vores faglighed, og hvordan vi bedst bringer den i spil hos vores kunder, så der skabes den ønskede forandring. 

Hvad vi gør

At hyre eksterne konsulenter er at invitere fremmede mennesker ind i sin organisation. Det bliver kun en succes, hvis den fremmede formår at begå sig. Indsigt og erfaring gør det ikke alene. 

Derfor går høj faglighed og gode relationer hånd i hånd, når vi byder ind med vores konsulenter. Og det gælder, uanset om det er en agil transformation, et it-udviklingsprojekt eller en sourcingopgave, der er tale om. 

Hvad vi tror på

Peak blev startet ud fra den overbevisning, at man kommer længst med ordentlighed og ydmyghed. Det er vores ambition, at vores konsulenter skal opfattes på lige fod med de ansatte i den organisation, de træder ind i. Det kræver en evne til at kunne tilpasse sig og skabe tillid. Kort sagt at opføre sig ordentligt. Det kommer til udtryk i alt lige fra at rydde vores egen kaffekop op til altid at overlevere tingene ordentligt, når opgaven afsluttes.