Crossing Borders

Crossing Borders er en international NGO, der bor i hjertet af Nørrebro. Vi har projekter i gang i hele verden, men i Danmark fokuserer vi hovedsageligt på skoleworkshops, hvor vi underviser elever i emner som demokrati, klimamål og menneskerettigheder. 

Vi er en organisation, der sætter en ære i vores mangfoldighed. Vi har ansatte fra alle verdenshjørner og det meste af vores kommunikation foregår på engelsk. Vores forskellige kulturbaggrunde giver os et alsidigt perspektiv på verden, som vi tager med os i undervisningen på danske skoler.

Vi tror på, at ved at krydse henover landegrænser og kulturer, kan vi komme hinanden nærmere og nå vores humanitære mål om en fair og inklusiv verden. 

24 Nov, 2022
Praktik
Crossing Borders København, Danmark
Vi leder efter dig, som elsker at arbejde selvstændigt og brænder for at vise andre, hvad du kan. Hos os kan du få lov. Vi er en international NGO, der bor i hjertet af Nørrebro; tre skridt fra Sankt Hans Torv. Vi har mange internationale projekter i gang, men i Danmark er vi fokuseret på skoleworkshops, der underviser elever i emner som klima, demokrati og menneskerettigheder.   Vi har brug for en kreativ, initiativ- og idérig grafisk designer, der kan hjælpe os med:   designe flyers og postkort   producere salgsmateriale til vores workshops   få vores hjemmeside til at funkle af funktionalitet   Arbejdstid såvel som ugentligt timeantal er fleksibelt.   Vi foretrækker, at du kan være hos os i tre måneder eller længere, men for den rette kandidat, kan vi nå et kompromis, som alle bliver tilfredse med.   Stillingen er som udgangspunkt ulønnet, men hvis vi bliver glade for samarbejdet, kan det godt udvikle sig...