Areo A/S

Vi er en dansk ejerledet virksomhed, der er eksperter i undergulve, injicering, membranløsninger og fugefri belægninger.

Et samarbejde med os er nemt og bekvemt, fordi du kan nøjes med én leverandør og drager nytte af vores tætte samarbejde med udvalgte materialeleverandører. Det sikrer dig høj kvalitet og kontinuitet - hver gang.

Hos Areo går vi op i gulve i hele Danmark.

28 Apr, 2023
Studiejob
Areo A/S Hybrid (Gjern, Danmark)
Har du interesse for kommunikation og marketing? Drømmer du om et spændende og udfordrende studiejob med masser af ansvar? Så er det lige netop dig, vi søger. Som studentermedhjælper hos Areo vil du blive en vigtig del af vores team og få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver. Du vil få ansvar for forskellige kommunikations-/markedsføringsopgaver med særlig fokus på vores sociale medier, nyhedsbreve og website. Der vil også være en del ad-hoc opgaver, hvor din fleksibilitet og evne til at tage ansvar vil blive værdsat. Vi ser gerne, at du i opstarten sidder på vores domicil i Gjern, hvorfor det er en nødvendighed, at du har tilgang til bil. Herefter er der mulighed for hjemmearbejdsplads.     Din profil: ·      Du er studerende på en relevant videregående uddannelse og har min. 2 år tilbage på studiet ·      Du er en dygtig og kreativ kommunikatør både på skrift og tale ·      Du arbejder proaktivt og selvstændigt ·      Du har mod på...