Liva Rehab

LivaRehab er en landsdækkende, rådgivende, behandlende og rehabiliterende organisation. Her støtter vi mennesker med skadevirkninger fra prostitution og mennesker, der har været udsat for incest, seksuelle overgreb og vold. Vi arbejder tværfagligt og helhedsorienteret. Vores medarbejdergruppe består bl.a. af: socialrådgivere, psykologer, psykiatere, ungevejledere, økonomirådgivere, jobcoaches m.fl.

Vi er nordens førende eksperter i at støtte udsatte mennesker til at genfinde fodfæstet i samfundet, på arbejdsmarkedet og i eget liv. Vi er VISO godkendt som specialister på området vold i nære relationer.

25 Maj, 2023
Frivillig
Liva Rehab Hybrid
Vi søger engagerede studerende til at deltage som frivillige rådgivere i Livas Ungeprojekt. Bliv en del af vores team og bidrag til at skabe et sikkert og støttende rum for unge, hvor de kan dele deres oplevelser og udfordringer omkring følsomme emner. Om Livas Ungeprojekt: Livas Ungeprojekt er dedikeret til at støtte unge i at håndtere de udfordringer, de står over for i deres hverdag. Som frivillig rådgiver i vores gruppechat vil du have mulighed for at støtte og rådgive unge, der deltager i chatten. Vi tilbyder et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor du på forhånd kan angive de emner, du har bedst kendskab til, og møde op efter disse. Hvad vi søger: •    Studerende inden psykologi, pædagogik, socialt arbejde eller lignende •    Studerende inden medicin, sygepleje, fysioterapi, ergo, jordemoder, ernæring eller lignende •    Studerende inden sociologi, antropologi, kultur- og medievidenskab eller lignende •    Interesse og erfaring i at arbejde med og kommunikere med unge...