Matematikcenter

Matematikcenter er den eneste lektiehjælpsservice i Danmark, der har specialiseret sig i matematik. 

Matematikcenter er for alle, der har matematik i grundskolens ældste klasser, på ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og voksenuddannelser.

Matematikcenter vil sikre, at ingen må give afkald på drømmeuddannelsen, fordi de ikke er gode nok til matematik. Vi tror på, at alle med den rette hjælp kan opnå deres fulde potentiale i matematik.

Matematikcenter tilbyder gratis lektiehjælp overalt i landet, hvor engagerede frivillige hjælper børn og unge med matematik. Fordi alle har ret til at være gode til matematik.

Matematikcenter er en non-profit organisation, der vil give børn og unge lyst til at udforske matematikkens verden og få øjnene op for de muligheder, matematikken åbner.

Matematikcenter tilbyder lektiehjælp i lektiecaféer landet over, i vores online lektiecafé Webmatlive.dk, på inspirationsforaet Webmatematik.dk og ved årlige eksamenscaféer rundt om i landet.

27 Jul, 2023
Studiejob
Matematikcenter København NV, Danmark
Studentermedhjælper til kommunikation og presse Matematikcenter søger en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt til at varetage organisationens kommunikationsindsatser henvendt Matematikcenters brugere og samarbejdspartnere med opstart 1.september. Matematikcenter er en frivillig forening, der tilbyder gratis lektiehjælp i matematik til unge i lokale lektiecaféer og digitalt på Webmatematik.dk og Webmatlive.dk. Vi søger en studentermedhjælper, der skal være med til at sikre: at vores målgruppe kender til vores tilbud om gratis lektiehjælp i matematik. at vi formidler vores indsatser og resultater eksternt og til vores samarbejdspartnere og sponsorer. Det betyder at studentermedhjælperen skal: Lave engagerende indhold til sociale medier (LinkedIn, Facebook, Instagram og Twitter) med særligt fokus på LinkedIn Assistere med at lave indhold til og udsende pressemeddelelser Sætte annoncer op på sociale medier (Facebook og Instagram) Planlægge og lave...