TogLeg ApS

TrainGamia er en start-up virksomhed, som har udviklet et nyt event-koncept. 
Gæsterne kan spille et avanceret computerspil som foregår v.h.a. en 21m2 stor modeljernbane.

Ud over den kommercielle del, hvor enkeltpersoner eller grupper betaler for at spille eller leje hele stedet, så vil der ofte blive afholdt gratis velgørende arrangementer for børn med handicap eller langtids sygdom og for udsatte familier. Der er i den forbindelse ved at blive udviklet specielle controllere til børn med muskelsvind.

Der er p.t. ingen ansatte ud over Dominik Krøll, som har udviklet konceptet og softwaren. Der vil være brug for ansatte til at tage imod gæsterne i weekendåbningstiden og ved større velgørende arrangementer.

Jeg vil gerne give alle gæster en så god oplevelse som muligt, så det er vigtigt for mig, at der er en rar positiv stemning på stedet.

 

20 Nov, 2023
Studiejob
TogLeg ApS Lergravsvej, København, Danmark
Jeg søger en deltids-medarbejder til at tage imod kunderne i mit nystartede event-sted "TrainGamia" på Lergravsvej i København S. Der vil til at starte med være åbent lørdag og søndag fra 11 til 17. TrainGamia er et nyt event koncept, hvor gæsterne kan spille et avanceret computerspil, som foregår ved hjælp at modeltog. Jeg har brug for en medarbejder i receptionen til at tage imod gæsterne, forklare om konceptet og tage imod betaling. Det svarer sikkert lidt til at arbejde i et Escape Room eller et Bowlingcenter. Da jeg gerne vil have, at mine gæster får en fantastisk oplevelse fra start til slut, så er det meget vigtigt, at du har en positiv udstråling og brænder for at give folk den bedst mulige oplevelse. De besøgende vil både være børnefamilier, folk der kan lide at game og turister. Du skal derfor helst kunne tale både dansk og engelsk. Selvom du måske ikke kan arbejde hver lørdag og søndag, så vil jeg gerne høre fra dig, da jeg også har brug for afløsere i tilfælde...