Nabogo Aps

Nabogo arbejder med samkørsel som en integreret del af traditionel kollektiv transport. Vores ture er tilgængelige i Rejseplanen, og vi ønsker sammen med busser, tog og metro at skabe et attraktivt alternativ til kørsel alene i egen bil.

Vores mission er 1) at blive den største udbyder af kollektiv transport uden for de store byer og 2) den største og mest relevante samkørselstjeneste i Norden inden udgangen af 2023.

Transport er en ressource, der slet ikke bliver udnyttet godt nok. Kast bare et blik på biler, der snegler sig frem i myldretiden. I 19 ud af 20 af bilerne er der kun én person. Det kalder vi transportspild, og det vil vi bekæmpe – sammen med de enkelte brugere og sammen med vores partnere; kommuner, regioner og trafikselskaber. Det har vi i øvrigt skrevet denne kronik om. Vores platform tilbyder moderne samkørsel. Det er altså ikke taxakørsel fra A til B, og det er heller ikke ufleksible kørehold. Derimod er det deling af udgifter og pladser i bilen for dem, der alligevel skal samme vej. Det er let at koordinere, uden gebyr og integreret med Rejseplanen. For studerende med Rejsekort er det endda gratis at køre med en studiekammerat (som stadigvæk modtager normal kompensation for samkørslen).

I nabogo vægter vi innovation, ærlighed, effektivitet, feedback og godt samarbejde. Vi flytter os hurtigt, og derfor udstikker vi ikke fastlåste helårsplaner, men planlægger vores arbejde løbende, sammen med dig. Hvad enten du brænder for at flytte mennesker, elsker transport eller vil spille en rolle i den grønne omstilling, er her plads til, at du kan sætte dit aftryk på forretningen.